preturi, pentu
   
Despre plant
Informaii importante
n format audio
Imagini despre plant preturi
Sdire, ngrijire
Sdire, ngrijire n imagini
Condiii de cumprare
Despre firma noastr
Preuri
Comand
Ne-au scris clienii mai vechi

 

 
     

sistemul de gard viu minune

INGRIJIRE INDELUNGATA

 

Sadirea unei plante seamana putin cu adoptia. O asteptam, dar totusi ne e un pic teama. Oare ce o sa fie daca..? Oare..? Oare..? Oare..?

Imi aduc aminte cand mi-am plantat primul rasad de struguri. I-am intrebat pe toti cunoscutii mei: Unde? Cat de adanc? Cu ce si cand sa-l stropesc? Recunosc cati prieteni, atatia sfaturi. Ar fi fost mult mai usor cu serviciul, pe care Dumneavoastra acum il primiti gratuit langa planta.

Am fost primii care au introdus in Europa acest serviciu.

Esenta sistemului de GARD VIU MINUNE este ca nu va lasam singur dupa cumparare, ci va acordam ajutor in continuu, ca plantele Dumneavoastra sa fie cele mai sanatoase, cele mai alimentate, ca sa va bucurati de ele atat Dumneavoastra cat si familia Dumneavoastra pe o perioada indelungata.

Sistemul de GARD VIU MINUNE este un pachet de ingrijire pe o durata indelungata. Dupa comandare va pregateste la primirea plantei, va recomanda in mod optional mijloace complementare, materiale, pentru dezvoltarea optima. Mai mult de atat, va ofera ajutor in ceea ce priveste intretinerea plantei in urmatorii 8 ani. Chiar puteti intinde sfaturile noastre pe intreaga gradina. Din ce se compune sistemul nostru?

Dupa comanda, inainte de primirea plantei va trimitem prin email cele mai importante informatii despre planta Dumneavoastra in 21 de categorii.

Este gratuit pentru cumparatorii de gard viu minune!

http://www.viaszfestes.hu/soveny/sovitex.jpg

Este speciala cu 10 m lungime si 60 cm latime, confecionat din multe fire, permite ptrunderea umiditii, asigur ventilarea solului n scopul prevenirii creterii gradului de aciditate a solului, totodat nu permite creterea buruienilor n preajma plantei i blocheaz calea de evaporarea intensiv a solului. >>detalii

Se poate comanda separat!

http://www.csodasoveny.hu/fizet.jpg

http://www.viaszfestes.hu/soveny/soviaqua.jpg

Elementele sistemului SviAqua au fost create de aa natur, nct s asigure plantei dvs. i n condiiile cele mai neobinuite, favorizarea celor mai extreme abiliti/capaciti de dezvoltare. >>detalii

Se poate comanda separat!

fizets ellenben

Damisol Extra pentru gardul viu minune este un ngrmnt sub form de concentrat, ideal pentru gardul viu. Acest concentrat este imbatabil n ceea ce privete dou aspecte specifice, mai precis n planul accelerrii capacitii plantei de a prinde rdcini i a mbogirii frunziului acesteia. >>detalii

Se poate comanda separat!

Fizets ellenben

Timp de 8 ani dupa cumparare Dumneavoastra primiti regulat informatii in legatura cu ingrijirea actuala a plantei.

Este gratuit pentru cumparatorii de gard viu minune!

Va garantam ajutor in continuu in Forumul nostru Cunoastere-Profesionala. Dr.Gentischer Gabor gradinarul nostru expert asteapta intrebarile Dumneavoastra in legatura cu gradinarit. Intrebarile nu trebuie neaparat sa fie legate de gardul viu minune, va ajuta cu orice nelamurire, problema, se straduie sa le rezolve toate dificultatile pe care le intampinati.

Este gratuit pentru cumparatorii de gard viu minune!

Intrebati gradinarul! Cu sistemul nostru de chat online primiti raspuns imediat la orice intrebare legata de gard viu minune.

Este gratuit pentru oricine!

Ne asumam 100% garantie de restituirea pretului pentru toate produsele noastre. Plantele noastre au calitatea de prima clasa, sunt sanatoase si tratate impotriva mucegaiului la radacina.

 

Dupa comandare sistemul va ofera automat serviciile gratuite !

 

 

Gard viu firma
   
   
            Despre plant  |  Sdire, ngrijire  |  Condiii de cumprare  |  Imagini despre plant  |  Despre firma noastr  |  Preuri  |  Comand