preturi, pentu
   
Despre plantă
Informații importante
în format audio
Imagini despre plantă preturi
Sădire, îngrijire
Sădire, îngrijire în imagini
Condiții de cumpărare
Despre firma noastră
Prețuri
Comandă
Ne-au scris clienții mai vechi

 

 
     

Detalii despre intarirea imunitara!

 

Intarirea sistemului imunitar este importanta pentru copii nostri. Dar care este situatia cu plantele noastre? Desigur este la fel de importanta pentru orice fiinta ca sa fie superrezistent imunitar, ca sa aiba garantie pentru o viata sanatoasa. Intarirea imunitara in cazul plantelor se bazeaza pe o activitate complexa. Din aceasta activitate face parte fortificarea, protectia exterioara si interioara impotriva contaminarea de ciuperci si sistemul de sterilizare.

GARDUL VIU MINUNE va garanteaza mentinerea indelungata si sanatoasa a plantelor prin procedura unica de intarire imunitara dezvoltata de grupul Wonderhedge .

Detalii despre mucegaiul de la radacina!

Plantele sensibile pot fi contaminate de mucegaiul de la radacina care este extrem de insidioasa. .Una dintre principalele probleme ale mucegaiurilor de la radacina o constituie faptul ca ataca planta in respectivul loc in momentul in care nici nu se observa. . Observam doar faptul ca plantele nu se dezvolta asa cum ne-am astepta intrucat au fost atacate radacinile acestora. Dupa ce radacina a fost atacata planta incepe usor usor sa se usuce si observam deodata faptul ca ea moare. Daca extragem sau scoatem planta suntem de parere ca am rezolvat problema. Din pacate nu intrucat sporii mucegaiului de la radacina raman si in sol. In ciuda temperaturii optime si a umiditatii aerului acestia sunt capabili sa atace imediat plantele sensibile in acest sens.

Din pacate producatorii din centrul si estul Europei nu acorda atentie la dezinfectarea plantelor, deoarece sporeste cheltuielile si incurca in mod insemnat cultura plantelor.

GARDUL VIU MINUNE cumparat de la noi in cadrul intaririi imunitara este tratat dublu impotriva mucegaiului de la radacina.

In Europa de Vest acest lucru este deja indispensabil, deoarece este un punct de vedere important.

Firma noastra apara cu un dublu sistem de aparare gradinile si plantele proprietarilor GARDULUI VIU MINUNE.

Pe de o parte prin repetarea unor tratamente cu produse chimice, pe de alta parte prin ozonizare, care este o solutie mult mai operativa si sigura. Tratamentul de ozon omoara bacteriile, bacilii, ciupercile, fungi, asigurand un mediu steril plantelor.

Plantele noastre au certificate de dezinfectare prin ozon.
   
Gard viu firma    
            Despre plantă  |  Sădire, îngrijire  |  Condiții de cumpărare  |  Imagini despre plantă  |  Despre firma noastră  |  Prețuri  |  Comandă
!-- ---------- InterStat.hu ---------- -->