gardviu,verde
   
 
 
Despre plant
Informaii importante
n format audio
Imagini despre plant
Sdire, ngrijire
Sdire, ngrijire n imagini
Condiii de cumprare
Despre firma noastr
Preuri
Comand
  Detalii suplimentare privind tierea ulmilor
Ne-au scris clienii mai vechi

aronia

 
 

Plantarea arbutilor ornamentali, alegerea arbutilor nu este o sarcin uoar.Grdinria, grdinritul necesit o dedicare serioas.

  • Ulmul selecionat din Turkestan

verde, gard gard, verde

ULMUL DIN TURKESTAN (Ulmus pumila var, arborea) este un arbore ornamental cu frunze cztoare, avnd frunzele mici, lucioase, de culoare verde viu. Este un soi foarte rezistent, nepretenios, de fapt supravieuiete n orice tip de sol. Dac dorim o cretere intens, necesit o udare regulat. Cnd a ajuns la mrimea dorit, supravieuiete cu puin umiditate i creterea ncetinete.

Este un arbore ideal pentru umbrire. ntr-un interval de 3 ani poate ajunge la nlimea de

6 m iar frunziul su dens confer o umbr superb.

 

Avantaje:

Cretere rapid, capacitate de umbrire deosebit, grad ridicat de elimiare, absorbire a prafului, capacitate de cretere intensiv i n condiii nefavorabile de sol i clim

arbore

COMAND: aici

Plantarea doar de la sfaritul lunii octombrie sau primvara pan la sf ritul lunii aprilie.

Deoarece plantarea se poate ncepe doar la sfritul lunii octombrie, nceputul lunii noiembrie dup primele zile cu ger, este de recomandat pregtirea prealabil (n timp util) a groapei (aprox. 30- 40 cm adncime i lime). La plantarea de primvar nu este necesar pregtirea prealabil a groapei.

•  Se nmuie bine rdcinile (pentru aprox. 24 de ore) ca s absoarb ct mai mult ap.

•  Pmntul scos se mbuntete cu turb sau compost, la soluri grele argiloase se va aduga nisip.

•  Planta se plaseaz n groap, se presar pmntul pe rdcini n timp ce se se toarn ap din abunden, dup care se bttorete cu grij solul pn devine tare, ca plantele s stea drept.

Tip: Se ae az dup plantare fii de folie Sovitex deasupra solului , astfel solul nu va deveni buruienos, i va pstra mai bine umiditatea i n consecin planta se va dezvolta mai repede.

 

COMAND: aici

< 

Mod de ngrijire:

Udat corespunztor arat o cretere foarte rapid.

Actvitile de ngrijire i tiere, tundere constau n mare parte din formarea structurii frunziului. Este la latitudinea noastr de a decide, care proprietate a arborelui va fi "scos n eviden" prin structura de tiere.

Detalii suplimentare privind tierea ulmilor>>

CONDIII DE CUMPRARE

Plantele comandate au rdcina liber, vor fi livrate prin curier n luna noiembrie sau martie. nainte de livrare fiecare cumprtor va fi ntiinat prin telefon sau e-mail despre data probabil a livrrii, deci v rugm s completai foarte exact datele din formularul de comand. Achitare: la preluare cu ramburs, curierului.

sus la captul paginii ^^

 

PREURI:

1-15 BUC. - 29 lei/arbore

peste 15 BUC. - 23 lei/arbore

 

Cheltuielile de livrare i ambalaj sunt identice cu cele ale gardului viu . n cazul n care gardul viu i arborele se comand mpreun, vor fi livrate mpreun i cheltuielile de livrare i ambalare se vor socoti numai o singur dat.

Preurile noastre au TVA inclus.

 COMAND: aici

verde

sus la captul paginii ^^

 

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
            Despre plant  |  Sdire, ngrijire  |  Condiii de cumprare  |  Imagini despre plant  |  CONTACT  |  Preuri  |  Comand