gardviu,verde
   
 
 
Despre plantă
Informații importante
în format audio
Imagini despre plantă
Sădire, îngrijire
Sădire, îngrijire în imagini
Condiții de cumpărare
Despre firma noastră
Prețuri
Comandă
  Detalii suplimentare privind tăierea ulmilor
Ne-au scris clienții mai vechi

aronia

 
 

Plantarea arbuștilor ornamentali, alegerea arbuștilor nu este o sarcină ușoară.Grădinăria, grădinăritul necesită o dedicare serioasă.

  • Ulmul selecționat din Turkestan

verde, gard gard, verde

ULMUL DIN TURKESTAN (Ulmus pumila var, arborea) este un arbore ornamental cu frunze căzătoare, având frunzele mici, lucioase, de culoare verde viu. Este un soi foarte rezistent, nepretențios, de fapt supraviețuiește în orice tip de sol. Dacă dorim o creștere intensă, necesită o udare regulată. Când a ajuns la mărimea dorită, supraviețuiește cu puțină umiditate și creșterea încetinește.

Este un arbore ideal pentru umbrire. Într-un interval de 3 ani poate ajunge la înălțimea de

6 m iar frunzișul său dens conferă o umbră superbă.

 

Avantaje:

Creștere rapidă, capacitate de umbrire deosebită, grad ridicat de elimiare, absorbire a prafului, capacitate de creștere intensivă și în condiții nefavorabile de sol și climă

arbore

COMANDĂ: aici

Plantarea doar de la sfarșitul lunii octombrie sau primăvara pană la sf ărșitul lunii aprilie.

Deoarece plantarea se poate începe doar la sfârșitul lunii octombrie, începutul lunii noiembrie după primele zile cu ger, este de recomandat pregătirea prealabilă (în timp util) a groapei (aprox. 30- 40 cm adâncime și lățime). La plantarea de primăvară nu este necesară pregătirea prealabilă a groapei.

•  Se înmuie bine rădăcinile (pentru aprox. 24 de ore) ca să absoarbă cât mai multă apă.

•  Pământul scos se îmbunătățește cu turbă sau compost, la soluri grele argiloase se va adăuga nisip.

•  Planta se plasează în groapă, se presară pământul pe rădăcini în timp ce se se toarnă apă din abundență, după care se bătătorește cu grijă solul până devine tare, ca plantele să stea drept.

Tip: Se așe ază după plantare fășii de folie Sovitex deasupra solului , astfel solul nu va deveni buruienos, își va păstra mai bine umiditatea și în consecință planta se va dezvolta mai repede.

 

COMANDĂ: aici

< 

Mod de îngrijire:

Udată corespunzător arată o creștere foarte rapidă.

Actvitățile de îngrijire și tăiere, tundere constau în mare parte din formarea structurii frunzișului. Este la latitudinea noastră de a decide, care proprietate a arborelui va fi "scos în evidență" prin structura de tăiere.

Detalii suplimentare privind tăierea ulmilor>>

CONDIȚII DE CUMPĂRARE

Plantele comandate au rădăcina liberă, vor fi livrate prin curier în luna noiembrie sau martie. Înainte de livrare fiecare cumpărător va fi înștiințat prin telefon sau e-mail despre data probabilă a livrării, deci vă rugăm să completați foarte exact datele din formularul de comandă. Achitare: la preluare cu ramburs, curierului.

sus la capătul paginii ^^

 

PREȚURI:

1-15 BUC. - 29 lei/arbore

peste 15 BUC. - 23 lei/arbore

 

Cheltuielile de livrare și ambalaj sunt identice cu cele ale gardului viu . În cazul în care gardul viu și arborele se comandă împreună, vor fi livrate împreună și cheltuielile de livrare și ambalare se vor socoti numai o singură dată.

Prețurile noastre au TVA inclus.

 COMANDĂ: aici

verde

sus la capătul paginii ^^

 

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
            Despre plantă  |  Sădire, îngrijire  |  Condiții de cumpărare  |  Imagini despre plantă  |  CONTACT  |  Prețuri  |  Comandă