cumparare
 
     
 

Condiţii de cumpărare:

 
       
       
   

Puteţi trimite comanda D-voastră prin completarea exactă a formularului de comandă, care poate fi descărcată de pe această pagină.
Plantele livrate sunt de mărimea 60-80 cm plus rădăcina, rădăcinile sunt libere. (Mărimea lor nu are importanţă, deoarece primăvara trebuie oricum tăiate la 10-15 cm de la nivelul solului.)
Ambalate şi împachetate în cutii de carton, cu rădăcinile în folie care reţine şi conservă umiditatea, suportă şi transporturile de lungă durată.
Firma de curierat rapid GLS ROMÂNIA asigură livrarea rapidă şi punctuală.
După primire plantele se păstrează în apă timp de minim 24 de ore înainte de plantare. În situaţia în care răsadul nu este imediat plantat, poate fi ţinut în apă chiar şi o perioadă de 7 zile.

Înainte de livrare vă înştiinţăm telefonic despre data probabilă a transportului

 
 

Garanţie totală de schimbare şi recumpărare în termen de 10 zile! Dacă ceva totuşi nu v-ar conveni: în termen de 10 zile, puteţi să ne trimiteţi marfa înapoi, anexând factura.
Orice reclamaţie se va face în scris. Rugăm să ne trimiteţi înapoi factura sau copia ei şi planta incriminată. Analizăm plângerile sosite peste termenul de garanţie, conform actelor normative aferente. Dacă reclamaţia este întemeiată, marfa va fi înlocuită gratuit. După 14 zile de la preluarea mărfii, recumpărarea ei nu mai este posibilă.

 
cumparare
 
 
   
 
 
   
informatii
formular
 
 
   
   

coluna

aronia

            Despre plantă  |  Sădire, îngrijire  |  Condiţii de cumpărare  |  Imagini despre plantă  |  CONTACT  |  Preţuri  |  Comandă